Waar moet je aan denken voordat je op vakantie gaat?

Er zijn veel verschillende dingen waar je aan moet denken voor dat je op vakantie gaat. Als eerste moet je natuurlijk bedenken wat jouw of jullie bestemming zal worden. Daarna op welke manier jullie hier zullen komen. Gaan jullie met de auto of met het vliegtuig? Of is de reis met de trein of met de bus te doen? En indien jullie met de auto gaan, moeten jullie wel van te voren weten of jullie kunnen parkeren in de buurt van jullie huisje of hotel. Het zou niet leuk zijn als je een halfuur moet lopen voordat je van de auto naar het hotel bent of andersom. Indien je van plan bent om met het vliegtuig te gaan moet je weer nadenken over het vervoer in het buitenland. Wil je voor alles een taxi pakken of de bus? Of ga je daar een auto of een fiets huren? Het zijn allemaal dingen die soms een beetje vergeten worden maar toch erg belangrijk zijn.

Als je op vakantie gaat is het ook belangrijk dat je je paspoort bij de hand hebt. Als je met het vliegtuig gaat moet je verschillende keren door de douane heen en hiervoor heb je bijvoorbeeld je paspoort nodig.

Als je met de auto gaat, vergeet bij het inpakken dan niet wat vermaak mee te nemen voor in de auto. Bijvoorbeeld een boek. Wat ook handig is, is dat je al je kleding in een grote tas of koffer doet en deze in de achterbak legt. De spulletjes die je nodig hebt tijdens het zitten in de auto kan je in een handtas doen, zodat je er makkelijk bij kan. Dus bijvoorbeeld een boek, maar ook een warm vest voor als het koud is. Hetzelfde eigenlijk voor als je met het vliegtuig gaat. De meeste bagage die je meeneemt moet in de ‘buik’ van het vliegtuig. Deze bagage ben je dus al snel kwijt. Zorg dus er voor dat er geen dingen in zitten die je nog nodig hebt in het vliegtuig. Zorg hierbij ook voor een handtas waar je spulletjes in kan doen voor in het vliegtuig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *