Uitgaan op Ibiza

Op Ibiza uitgaan brengt je gegarandeerd een spetterende avond. Op dit vakantie eiland staan de grote discotheken vooral bekend om het sensationele nachtleven. Het is namelijk niet voor niks dat Ibiza vooral wordt geassocieerd met hun stranden, muziek, clubs en discotheken. Het kan dan ook zeker een party-eiland worden genoemd.

Vooral in de zomer is Ibiza zeer populair onder de jongere feestgangers. Ze komen vanover de hele wereld om uit te gaan op Ibiza, waar elk jaar opnieuw de grootste DJ’s en dus ook feesten te vinden zijn.

In Ibiza is wat clubs betreft voor iedereen wel iets te vinden. Wat betreft muziekgenres is bijna alles wel te vinden; hip hop, house of trance, in het nachtleven van Ibiza is niks te gek. Doordat Ibiza zelf niet een heel groot eiland is, is het ook mogelijk om de ene avond het uitgaansleven in het westen te verkennen en vervolgens los te gaan in het noorden de volgende avond. Het westen, waar San Antoni zich bevindt, of het oosten, met Ibiza Stad centraal, hebben ook prachtige clubs in de aanbieding. Zo brengt Ibiza Stad de grootste club die er in de wereld te vinden is; de Privilege, en heeft San Antoni zelfs twee van de meest populaire clubs in de wereld, denk hierbij aan Eden en Es Paradis. Degenen die niet erg houden van de clubs, of juist van te voren de pre-parties mee willen maken, zijn de bars op Ibiza een leuke uitgaansmogelijkheid.

De meeste clubs en discotheken die in Ibiza te vinden zijn, zijn geopend van ’s avonds tot vroeg in de ochtenuren, waardoor er volop kan genoten van het feestgebeuren. Een sluitingsdag is iets wat in het nachtleven van Ibiza niet voorkomt. Online kun je bekijken welke verschillende discotheken er zijn en wat hun playlists zijn. Let er wel op dat uitgaan op Ibiza prijzig is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *