Wat te doen op Mallorca in de zomer? Wij geven 3 tips!

Ga je binnenkort op vakantie naar Mallorca of ben je ondertussen al aangekomen in Mallorca en vraag je jezelf af: Wat te doen in Mallorca? Dan is dit artikel zeker iets voor jou, wij geven namelijk 3 tips voor wat je echt niet mag missen op Mallorca.

Dit moet je echt gedaan hebben tijdens je vakantie in Mallorca. Naast deze 5 tips zijn er nog talloze mooie steden, gebouwen, verborgen baaien en historische bezienswaardigheden die je zeker gezien moet hebben. Dit is slechts een kleine greep uit de wat je kan doen in Mallorca.

  1. Rijden door de Serra de Tramuntana

De Serra de Tramuntana is een prachtig gebergte op de noordwestkust van Mallorca. Dit is echt een prachtig stukje natuur dat je echt gezien moet hebben. Het handigst is om een auto te huren op Mallorca.Het gebergte is echt adembenemend. Het is geweldig om met de huurauto door de kleine bergdorpjes te rijden. Je komt de mooiste dorpjes tegen en prachtige uitzichten over de Middellandse Zee. Rijden door de Serra de Tramuntana gebergte is niet voor niets de nummer 1 bij ons, een echte aanrader!

  1. Zin in avontuur? Ga klimmen en klauteren

Tijdens een vakantie op Mallorca wordt er vaak gedacht aan de prachtige stranden waarop de hele dag op gelegen wordt. Echter is Mallorca zeer geschikt voor een actieve en avontuurlijke vakantie. Zo kun je er rotsklimmen, mountainbiken, hiken en kanoën. Ook erg leuk wanneer je op gezinsvakantie bent op Mallorca.

  1. Lekker wandelen door Alcudia

De oude stad Alcudia is gebouwd als een soort fort. Je kan er oude kerken, smalle straatjes en sfeervolle pleintjes vinden. Op deze sfeervolle en gezellige pleintjes vind je cafés, winkeltjes en restaurants. Erg leuk om eens heerlijk neer te ploffen nadat je de oude stadsmuren hebt bewandeld. Het is namelijk mogelijk om over de oude stadsmuren heen te lopen en te genieten van prachtige uitzichten. Een bezoekje aan Alcudia is zeker een aanrader.

Tot slot, geniet van het heerlijke klimaat en de rust op Mallorca. Fijne vakantie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *