Beste reistijd Bali

Ben je van plan een reis te boeken naar Bali? Hou er dan rekening mee dat er maanden zijn waarop er enorm veel regen valt in het gebied. Daarentegen zijn de temperatuur verschillen minimaal. Bali ligt rond de evenaar waardoor het gedurende het hele jaar een aangename temperatuur is. De maximale verschillen in temperatuur bedragen zo’n 2 graden en een echte winter kent Bali dus niet.

Regenseizoen

Verschillende seizoenen, zoals in Nederland kent Bali dus niet. Maar Bali heeft wel een regenseizoen. Gedurende deze periode valt er erg veel regen. Vaak in de vorm van tropische buien waarin er een grote hoeveelheid water uit de lucht valt in een relatief korte tijd. Het regenseizoen van Bali is van december tot en met maart en er valt dan gemiddeld zo’n 300mm regen per maand. Tijdens de traditionele zomermaanden in Nederland is het ook fijn vertoeven op Bali. Van mei tot en met september valt er gemiddeld slechts 50mm regen per maand. Mede door de gunstige tijd van het regenseizoen is Bali zo een populaire vakantie bestemming voor Nederlanders. Wanneer de meeste mensen in Nederland zomervakantie hebben is het klimaat in Bali op zijn fijnst. Weinig regen, aangename temperaturen en een stralende zon. De beste reistijd voor Indonesië? Ongetwijfeld tijdens de Nederlandse zomermaanden. Wil je nu nog meer informatie over het klimaat in Indonesië? Bekijk de praktische reisinformatie Bali pagina van Footprint Travel!

Vakantie Bali

Ben je ook van plan op reis te gaan naar Bali? Footprint Travel biedt duurzame reizen aan naar dit gebied. Je stelt aan de hand van bouwstenen jouw eigen reis samen. Zo ben je gegarandeerd van activiteiten die voor jou het best geschikt zijn en stel je een ideale vakantie samen. De reizen dragen tevens bij aan de ontwikkeling van de lokale bevolking en zijn niet schadelijk voor het milieu. Ook is het mogelijk een rondreis te boeken die is samengesteld door Footprint Travel. Deze rondreizen zijn nauwkeurig samengesteld en bieden het beste wat Bali te bieden heeft. Ook ga je bij sommige rondreizen langs andere delen van Indonesië. De Rondreis Bali pagina van Footprint Travel geeft elke activiteit mogelijk weer en laat je verbazen door het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *