Feesten in Chersonissos, Griekenland

Heerlijk op vakantie gaan met je vrienden en houd je wel van een feestje? Dan is Chersonissos wellicht iets voor jou! Chersonissos is een plaats gelegen op het Griekse eiland Kreta en is een erg populaire vakantiebestemming voor vrouwen en ook voor mannen. Chersonissos is een plaats die vooral in de nacht tot leven komt. Er zijn ontzettend veel leuke uitgaansgelegenheden waarvan hieronder enkele zullen worden genoemd.

Barstreet

In het centrum van Chersonissos ligt een levendige straat die de barstreet wordt genoemd. Deze straat biedt diverse uitgaansgelegenheden. Er bevinden zich talloze restaurantjes, clubs en kroegen en het is er altijd druk en erg gezellig. Er wordt zeer uiteenlopende muziek gedraaid, waardoor er altijd wel iets leuks tussen zit.

De verschillende uitgaansgelegenheden

Starbeach is de grootste festivallocatie van Griekenland. Zowel overdag als ’s avonds is het daar genieten. Overdag kun je heerlijk genieten van de zon op het strand en ’s avonds kun je hier helemaal losgaan op de muziek van de beste DJ’s van Europa. Ga je liever naar een club? Dan is Sensation zeker een aanrader! Dit is de grootste club van Chersonissos die zich aan het begin van de barstreet bevindt. Hier wordt goede muziek gedraaid, waardoor het zeker genieten is tot in de late uurtjes. Twee andere leuke clubs zijn Havana club en Bio Bio club die zich aan het einde van de barstreet bevinden. Deze zijn ook zeker een bezoek waard. Hier is het vaak zo druk dat mensen op straat gaan dansen. Bij beide clubs is een groot terras met een leuke buitenbar aanwezig waar je lekker met je vrienden kan gaan chillen. Cameo club mag je ook zeker niet missen! Dit is een mooie witte tent waar veel internationale gasten komen. De sfeer is altijd goed en bovendien zijn de prijzen daar lager in verhouding tot de andere clubs. Blijf je liever in de Nederlandse sfeer? Dan is er ’t Hof van Holland! Dit is een grote kroeg midden in de barstreet en daar wordt veel Nederlandstalige muziek gedraaid. Hier kun je dus ook uit je dak gaan!

Kortom, er valt genoeg te feesten in Chersonissos. Beleef de gekste avonturen met je vrienden en doe hier de mooiste en vooral feestelijke reis ervaringen op!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *