Last minute naar Málaga

Last minute naar Málaga

In de zuid-Spaanse stad Málaga kun je last minute met Transavia of Ryanair heen vliegen. Last minute kunnen de vliegtickets goedkoper zijn dan als je ze een maand van tevoren boekt. Je hebt een beetje geluk nodig. Ontdek wat je kunt doen nadat je last minute een ticket hebt geboekt.

Vliegveld Málaga; bus, taxi en trein

Je zult aankomen op vliegveld Málaga. Daar kom je uit het terminalgebouw lopen en rechtdoor vind je de kantoren voor bustickets naar Málaga. Je kunt ook met de trein naar Málaga. Dat vindt je door bij het verlaten van het terminalgebouw direct linksaf te slaan. Dan ga je met de bocht mee naar rechts en daar is het treinstation van Málaga Airport. Ten slotte kun je ook rechtsaf slaan bij het verlaten van de terminal van vliegveld Málaga, om de taxi’s aan te treffen. Een taxi naar het centrum van Málaga Airport hoeft niet meer te kosten dan 20 euro.

De stad Málaga

In Málaga zelf vind je een prachtige en gezellige zuid-Spaanse stad met een historische link met de Islamitisch Moren, een volk dat in 1492 voorgoed werd verdreven uit Europa. Ze hebben de sporen echter achtergelaten, her en der verspreid over vooral zuid-Spanje vind je nog prachtige paleizen en oude kastelen met een Moorse invloed. Ook in de stad Málaga zelf vind je zo’n kasteel; het Gibralfaro.

Stranden bij Málaga

Als je minder zin hebt in cultuur snuiven, kun je gerust de hele vakantie aan het strand spenderen. Er zijn genoeg stranden in de buurt van Málaga. Een goed voorbeeld van het meest beroemde Málaga strand is Malagueta. Dit strand is een soort stadsstrand in de buurt van Málaga. Ook in de buurt van Torremolinos (carihuela strand) vind je prachtige zandstranden. Ook ten oosten van de stad Málaga (El Palo) vind je goede stranden. Ga je wat verder, richting Benalmádena en Fuengirola, dan vind je ook daar goede stranden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *