Op vakantie naar Italië

Wanneer je op vakantie wilt naar Italië zit je hier goed. Italië is het land van pasta, piazzi en pizza. Bij ons kun je niet alleen de leukste vakanties naar Italië boeken maar vind je ook alle algemene reisinformatie die je nodig hebt. Misschien is Italië wel een van de mooiste landen om op vakantie te gaan in Europa. Niet alleen vanwege de prachtige dorpjes, steden, de diverse en schitterende landschappen, indrukwekkende geschiedenis maar vooral ook vanwege de heerlijke cultuur. Deze staat bekend om de la dolce vita door het drinken, eten en genieten. Of je nu wilt gaan kamperen of op zoek bent naar een stedentrip, het kan allemaal in Italië!

Wees flexibel

Wanneer je op vakantie bent in Italië wees flexibel. In de meeste delen van Italië gaat het leveren en namelijk een stuk minder stressvol en gehaast aan toen dan dat wij gewend zijn in Nederland. Doordat er minder tijdsdruk is krijg je een relaxed en fijn vakantiegevoel. Houd er dan ook sterk rekening mee dat dit niet altijd even positief zal worden uitgelegd voor ons punctuele Nederlanders. Dit werkt namelijk ook zo in bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Het zal dan kunnen voorkomen dat je langer op een bus of trein moet wachten dan dat je van tevoren had berekend. Wees dus flexibel en stel je hier op in door de situatie te accepteren waardoor je al snel op zult gaan in de Italiaanse levensstijl.

Taalcursus

Je kunt Italiaans leren vanwege je studie, werk of gewoon omdat je het zo’n prachtige taal vindt. Een taalcursus Italiaans is de uitgelezen kans om dit op een effectieve en leuke manier te doen. Ook wanneer je op vakantie gaat naar Italië kan dit goed van pas komen zodat je je verstaanbaar kunt maken in de lokale taal. Wanneer je bijvoorbeeld een pizza wilt bestellen of de weg wilt vragen is dit allemaal mogelijk. Op deze manier is een bezoek aan het prachtige en zonnige Italië nog leuke wanneer je ook de taal spreekt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *