Seminyak: De favoriete bestemming op Bali van velen

Op vakantie naar het eiland paradijs Bali in Indonesië. We horen er steeds meer mensen over en de mensen die erheen gaan hebben het vaak ook over veel van dezelfde bestemmingen. Ken jij ze al? Een van deze plekken is Seminyak in het zuiden van Bali bij andere bestemmingen, zoals Kuta, Canggu en Denpasar (de hoofdstad van het eiland). Wij geven je alvast een aantal reden waarom Seminyak zo’n gewilde plek is om eens te bezoeken. Voor alle informatie over Seminyak kijk je op de website van BaliBali.nl, maar wij geven je alvast de belangrijkste informatie.

Strand, toerisme en uitgaan

Wat je van een typische vakantie verwacht vind je ook allemaal in Seminyak. Ten eerste is er een enorm lang strand dat zich over verschillende badplaatsen uitstrekt. Tijdens je vakantie kun je hier de nodige uurtjes doorbrengen. Iedere avond vind je er overigens heerlijke zitzakken en is er live muziek te vinden. Een beter vakantiegevoel kun jij je niet wensen dan dit.

Voor wie ‘s avonds nog op stap wil kan hier heel goed terecht. La Favela is een van de bekendste plekken om een avond op stap te gaan, maar dit is niet de enige plek. Je hoeft Seminyak maar door te wandelen en je komt overal bars en andere uitgaansgelegenheden tegen. Overigens zitten veel plekken vol met Australiërs, maar dat maakt het er niet minder gezellig op!

Naast strand en uitgaan heeft een toerist nog veel meer nodig voor een perfecte vakantie, maar dat is er gelukkig ook. Aan restaurants namelijk geen tekort. Goed betaalbaar en je geniet van overheerlijke Indonesische gerecht op iedere hoek van de straat. Andere dingen die je kunt gaan doen zijn een massage nemen bij een van de vele salons, winkels bezoeken, souvenirs kopen of nog veel meer!

Toeristische tripjes op het eiland

Vanuit Seminyak kun je ook erg makkelijk toeristische tripjes boeken over Bali. Denk aan een tocht richting het noorden in Kintamani of een tripje naar Ubud. Deze laatstgenoemde plaats kun je overigens ook meerdere dagen verblijven. Richting het zuiden vind je het schiereiland van Bali, waar je plaatsen als Uluwatu (prachtige surfplekken), Jimbaran (een mooie vismarkt) en Nusa Dua (plaats met mooie resorts en verblijven) vindt. Wil jij niet op een plek verblijven, maar meer plaatsen zien? Kijk dan voor de rondreizen Bali/Indonesië.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *